Avond-O Zwarte Horst (11/03/2022)
Category: Competition
Map/area: Zwartebergen
Organiser: KOVZ
Country: The Netherlands
Distance: 7.67 km
Time: 53:42
Average HR: 157
Geen super performance. Veel fouten en tekort aan focus.

 • Post 1: Gekozen voor het onduidelijke pad. Veel omgevallen bomen waardoor ik snel van het pad afgegaan ben en doorgestoken. Betere keuze: langs het grote pad links van de lijn (zoals Hoekie).

 • Post 2: Aangevallen vanop de kruising van de paden en blijkbaar afgeweken in het groen. Ik begreep er weinig van in het terrein.
  Hier al ingehaald door Mash die 2min achter mij vertrok.

 • post 4: Te ver over het pad gelopen, het was 's nachts niet zo duidelijk waar het open gebied stopte. Beter de inzinking gekozen als aanvalspunt.

 • Post 5: De gracht eerst niet ver genoeg gevolgd. Nochtans was er een duidelijk 'wit' stuk waar ik al in stond. Hier (opnieuw) ingehaald door Mash.

 • Post 6: Ik wou de speciale boom als aanvalspunt gebruiken maar er waren meer speciale bomen dan voorzien. Samen met Mash even staan draaien.

 • Post 7: Overal kleine dennenboompjes -> zichtbaarheid nul. Van de hoogte niks gezien, post puur op geluk gevonden. Hier ook door Jorn (+4') ingehaald.

 • Post 8: Toen ik de inzinking herkend had zag ik aan de andere kant één enkele hulst. Ik dacht dat ik het object zag. Het groene puntje op de kaar was gewoon een dennenboom 50m ten westen van die hulst...

 • Post 9: Aangevallen vanaf de vijver maar de post niet gemakkelijk gevonden. Hier (opnieuw) ingehaald door Mash en Jorn en vrij boos/gefrustreerd vanwege 4 posten op een rij sukkelen.

 • Post 11: Met Jorn recht achter mij geen goed plan gemaakt en grondig verward geraakt in het perceel van de post (daar viel ook weinig te herkennen), en afgeleid door Jorn verder naar rechts gegaan. Een beter plan was geweest om links rond te lopen (zoals Hoekie).

 • Post 13 Aan post 12 Mash weer ingehaald en toen hij op het pad kwam en naar links liep kompas niet gecheckt en mee in die richting vertrokken. Stom stom stom. En dan bij het aanvallen van d post denken dat ik al te ver was door die lange berg.


Vanaf dan was ik weer ongeveer alleen en ging het weer beter, het bleef moeilijk om kompastrichting te houden in het bos (bv. naar post 18) en ook post 19 niet super goed gevonden.

Uiteindelijk 10" achter Jorn. Betekent wel dat ik vanaf post 11 nog 3'50" goed maak. Jorn pakt 12" op mij naar de finish. Nice.
Hide comments (1)
zwernie: Hilarisch
Post new comment
Save
 
Avond-O Zwarte Horst (11/03/2022) Avond-O Zwarte Horst (11/03/2022)